Dierenarts Jasmine Kestelijn

Ik ben met onderscheiding afgestudeerd aan de Universiteit Gent in 2020 als dierenarts gezelschapsdieren. Na mijn studies ben ik eerst 2,5 jaar werkzaam geweest in Aalst, waar ik veel ervaring heb kunnen opdoen. Sinds januari 2023 werk ik met veel plezier in het leuke team van Dierenartsencentrum De Brug. Door de vlotte communicatie, toffe werksfeer en voelbare passie voor dieren voelde ik me hier meteen thuis!

Voor mij staat welzijn van het dier centraal, zowel thuis als hier op de praktijk.

Specialisaties

Ik specialiseer mij graag verder in de diergeneeskunde van de bijzondere huisdieren, zoals onder andere konijnen, knaagdieren en kippen. Ik sta heel graag aan de operatietafel en ook interne geneeskunde boeit mij enorm.

Interesses en vrije tijd

In mijn vrije tijd vertroetel ik voornamelijk mijn eigen beestenboel, en dat is heel wat. Bij mij thuis zul je enkel geadopteerde dieren terugvinden. Momenteel heb ik samen met mijn vriend 3 honden, 4 katten, 3 ezels, 2 geiten, 14 kippen en 10 duiven. Naast de verzorging van eigen dieren, help ik graag mee in het Opvangcentrum voor Vogels en Wilde Dieren in Geraardsbergen en vang ik regelmatig katjes op in functie van VZW Kat Zoekt Thuis.